Audrey: “Dit karmapunt is mij heel dierbaar.”

4 Jun 2019Ingezonden

“Van mijn lieve nicht Lonneke kreeg ik het karmapunt. Ik heb net een hele moeilijke periode doorgemaakt en krabbel weer omhoog.

Daarnaast is mijn achternichtje (Lonneke haar dochter) een paar dagen bij ons geweest en dat was hartstikke gezellig. Voor deze gastvrijheid kreeg ik dit karmapunt ook.

Dit karmapunt is mij heel dierbaar. Het staat voor de fijne momenten die ik heb met mijn nicht en onze dochters.

Hij hangt aan mijn sleutelbos.”

– Ingezonden via e-mail door Audrey

Wil jij ook jouw karmaverhaal delen met ons? Mail het naar ">


Vier tips voor het bedanken van vrijwilligers: Hoe laat je zien dat je ze écht waardeert?

Vrijwilligers zijn de levensader van stichtingen en sportclubs. Van tieners die na school naar de sportvereniging racen om kinderen training te geven tot de gepensioneerde die voedselpakketten samenstelt voor de minderbedeelden. Als bestuur van een club of stichting...

“Do something sweet” Perfetti Van Melle bedankt vrijwilligers

"Do something sweet" was het motto voor Perfetti Van Melle op goede vrijdag 2019. Medewerkers van Perfetti Van Melle hebben zich op vier verschillende locaties ingezet voor uiteenlopende doelgroepen. Vrijwillergswerk voor jong tot oud Rondom het NAC-stadion in Breda...