“Do something sweet” Perfetti Van Melle bedankt vrijwilligers

6 Jun 2019Bedrijf

“Do something sweet” was het motto voor Perfetti Van Melle op goede vrijdag 2019. Medewerkers van Perfetti Van Melle hebben zich op vier verschillende locaties ingezet voor uiteenlopende doelgroepen.

Vrijwillergswerk voor jong tot oud

Rondom het NAC-stadion in Breda werden 270 basisschool kinderen vermaakt op springkussens en stormbanen. Een deel van de medewerkers ging naar een zorgboederij waar zijeen moestuin hebben aangelegd. Even verderop gingen de Perfetti Van Melle medewerkers met groene vingers tekeer bij de seniorenresidentie Ruiterbos om de tuin eens flink onder handen te nemen. Bij het woonzorgcentrum de Leystroom in het Brabantpark gingen 25 medewerkers langs om de bewoners eens in het zonnetje te zetten en aandachtig te luisteren naar hun verhalen.


Diepe indruk

De dag heeft een diepe indruk gemaakt op de medewerkers die zich aan het einde van middag verzamelden in het NAC-stadion. Na een inspirerende speech van algemeen directeur Harold Haerkens kregen de medewerkers een karmapunt mee naar huis. Deze hadden zij dik verdiend door zich een dag belangeloos in te zetten voor de medemens. “Food for tought” noemde Haerkens het karmapunt, “kijk er eens naar, denk er eens over na”.

De ruim 200 aanwezigen medewerkers ontvingen vervolgens een karmapunt waar ze erg trots op waren. Met een voldaan gevoel gingen zij naar huis met het karmapunt als tastbare herinnering van een bijzondere dag.

Ik vond het vrijwilligerswerk doen met onze collega’s echt heel bijzonder. Het karmapunt sluit daar perfect bij aan. Ik had het raar gevonden als we een groot cadeau hadden gekregen, dat had niet bij deze dag gepast. Het karmapunt is een klein bedankje met een grote boodschap. Ik hoorde dat je het karmapunt ook door kan geven en ga hem denk ik aan mijn moeder geven. Mijn collega hangt hem aan haar kettinkje, ook een goed idee!

~ Medewerker Perfetti – Van Melle

Wil jij ook jouw karmaverhaal delen met ons? Mail het naar ">


Vier tips voor het bedanken van vrijwilligers: Hoe laat je zien dat je ze écht waardeert?

Vrijwilligers zijn de levensader van stichtingen en sportclubs. Van tieners die na school naar de sportvereniging racen om kinderen training te geven tot de gepensioneerde die voedselpakketten samenstelt voor de minderbedeelden. Als bestuur van een club of stichting...

“Do something sweet” Perfetti Van Melle bedankt vrijwilligers

"Do something sweet" was het motto voor Perfetti Van Melle op goede vrijdag 2019. Medewerkers van Perfetti Van Melle hebben zich op vier verschillende locaties ingezet voor uiteenlopende doelgroepen. Vrijwillergswerk voor jong tot oud Rondom het NAC-stadion in Breda...